Adrian Bumann

Doktorand vid Entrepreneurship and Strategy

Adrian Bumann är doktorand på avdelningen för entreprenörskap och strategi, på institutionen för teknikens ekonomi och organisation. Hans forskning är om informationssystem och digital transformation med fokus på innovationsprocesser inom den maritima och marina sektorn. Detta inkluderar ett aktivt deltagande i Ocean Data Factory, ett projekt initierat av Chalmers, GU och RISE som syftar till att möjliggöra hållbarhet och innovation i den digitala blå ekonomin.Adrian har en MSc i Maritime Management från Chalmers samt en Master Mariner's License. Hans examensarbete undersökte potentialen för datadelningskoncept inom kryssningsfartygsindustrin. Innan han kom till Chalmers har Adrian arbetat till sjöss som nautisk officer på en olika handelsfartyg, senast som Förste Styrman på kryssningsfartyg. Mer information om Ocean Data Factory: https://de.slideshare.net/eteigland/ocean-data-factory-sweden

Källa: chalmers.se
Image of Adrian Bumann

Visar 2 publikationer

2021

The challenges of knowledge combination in ML-based crowdsourcing - The ODF Killer shrimp challenge using ML and kaggle

Adrian Bumann, Robin Teigland
Proceedings of the Annual Hawaii International Conference on System Sciences. Vol. 2020-January, p. 4930-4939
Paper i proceeding

Ladda ner publikationslistor

Du kan ladda ner denna lista till din dator.

Filtrera och ladda ner publikationslista

Som inloggad användare hittar du ytterligare funktioner i MyResearch.

Du kan även exportera direkt till Zotero eller Mendeley genom webbläsarplugins. Dessa hittar du här:

Zotero Connector
Mendeley Web Importer

Tjänsten SwePub erbjuder uttag av Researchs listor i andra format, till exempel kan du få uttag av publikationer enligt Harvard och Oxford i .RIS, BibTex och RefWorks-format.

Det finns inga projekt att visa.
Det kan finnas fler projekt där Adrian Bumann medverkar, men du måste vara inloggad som anställd på Chalmers för att kunna se dem.