Ruslan Ryskulov

Doktorand vid Kemi och biokemi

Ruslan Ryskulov är doktorand i Aldo Jesorkas Biophysical Tecnology Lab sedan 2020. Projektet syftar till att utveckla tekniker för att kunna kontrollera adhesion av lipidbilager på bearbetade ytor. Projektet ligger inom ramen för det CREANET, en del av EUs Horizon2020 program.
Han arbetar inom ett multidisiplinärt project som innefattar design och användning av microfluid system, konstruktion och utveckling av floresent- och holografisk-mikroskopi i det synliga och osynliga spektrat, manipulation av mjuka material (dubbla lipidbilager), ytpreparering i renrum.
Biophysical Tecnology Lab har ett tätt samarbete med Softlab i Oslo och ett starkt samarbete inom CREANET-konsortiumet i Frankrike, Tysklande, Storbritannien bland annat.

Källa: chalmers.se
Image of Ruslan Ryskulov

Visar 1 publikationer

2020

Rapid Growth and Fusion of Protocells in Surface-Adhered Membrane Networks

Elif Senem Köksal, Susanne Liese, Lin Xue et al
Small. Vol. 16 (38)
Artikel i vetenskaplig tidskrift

Ladda ner publikationslistor

Du kan ladda ner denna lista till din dator.

Filtrera och ladda ner publikationslista

Som inloggad användare hittar du ytterligare funktioner i MyResearch.

Du kan även exportera direkt till Zotero eller Mendeley genom webbläsarplugins. Dessa hittar du här:

Zotero Connector
Mendeley Web Importer

Tjänsten SwePub erbjuder uttag av Researchs listor i andra format, till exempel kan du få uttag av publikationer enligt Harvard och Oxford i .RIS, BibTex och RefWorks-format.

Det finns inga projekt att visa.
Det kan finnas fler projekt där Ruslan Ryskulov medverkar, men du måste vara inloggad som anställd på Chalmers för att kunna se dem.