Anton Albo

Doktorand vid Chalmers, Elektroteknik, System- och reglerteknik, Automation

Anton Albo är industridoktorand i forskargruppen Automation. I sin forskning fokuserar han på utveckling och implementering av virtuell idrifttagning och beredning av produktionssystem under handledning av Petter Falkman. Målet med forskningen är att på ett effektivt sätt extrahera data och information från komplexa och dynamiska modeller för att återkopplas med reinforcement learning. Anton är också övningsledare för grundkursen i Industriautomation för civilingenjörsprogrammet Automation och Mekatronik, samt grundkursen i Styr- och reglersystem för sjöingenjörerna. Forskningen finansieras av Volvo Cars.

Källa: chalmers.se

Visar 1 publikationer

2018

Cognitive Ability Evaluation using Virtual Reality and Eye Tracking

Julius Pettersson, Anton Albo, J. Eriksson et al
2018 IEEE INTERNATIONAL CONFERENCE ON COMPUTATIONAL INTELLIGENCE AND VIRTUAL ENVIRONMENTS FOR MEASUREMENT SYSTEMS AND APPLICATIONS (CIVEMSA)
Paper i proceeding

Spara referenser

Om du har installerat Zotero eller Mendeley på din dator kan du direkt ta ut referenser från de publikationer du ser i listan.

Du laddar ner dessa pluginer här:
Zotero
Mendeley

Det finns inga projekt att visa.
Det kan finnas fler projekt där Anton Albo medverkar, men du måste vara inloggad som anställd på Chalmers för att kunna se dem.